Kapsalon

 Dameskapper

Vroeger was er een strenge scheiding tussen een dameskapper en een kapper voor heren. Kinderen konden vaak tegelijk met de moeder door de dameskapper geknipt worden. Die scheiding is tegenwoordig niet meer zo scherp. Desondanks zijn er nog steeds salons voor speciaal de vrouw.

Bezoek aan kapper is een heus verwenmomentje geworden

De dameskapper doet wat elke kapper kan, maar richt zich dus vooral op de vrouwelijke klant. Of beter: uitsluitend op dames. Uiteraard hebben een dames- en een herenkapper veel overeenkomsten. Zo is een bezoek aan de kapper in de loop der jaren toch al meer en meer een verwenmomentje geworden; even weg uit alle hectiek en even alle aandacht voor jezelf. Niet zelden combineert de dameskapper hun diensten met die van een nagelstudio en beautysalon. Vaak zitten deze zaken zelfs onder een dak. Over verwenmomentje gesproken. Eerst de kapper, dan je nagels en vervolgens nog een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Heerlijk toch!

Je ziet al of een nieuw kapsel je staat of niet

Voor je geknipt wordt, wordt eerst je haar gewassen. Daarna gaat de schaar of het mes het haar in en wordt je geknipt, uiteraard heb je van tevoren al besproken welk kapsel het gaat worden. Daarbij kan overigens tegenwoordig de hulp van een tablet ingeroepen worden. Door een foto van je hoofd te maken en daar kapsels op te projecteren, zie je al hoe een nieuw kapsel je zal gaan staan.

Verschillende kleuren in je haar

Helemaal trendy is natuurlijk kleur in je haar. Of verschillende kleurtjes, want dat is helemaal hip. De dameskapper heeft alle kleuren voor je beschikbaar en kan je haar ook watergolven en highlight in je haar aanbrengen. Ook voor extensions kun je bij deze kapper speciaal voor vrouwen terecht, zoals de medewerkers ook in deze specifiek voor dames bedoelde behandelingen gespecialiseerd zijn.

Dameskapper

Ook voor een galakapsel voor een speciale gelegenheid

Zit de behandeling er dan op, dan wacht je altijd nog een heerlijke crème in je haar en in je nek. Desgewenst wordt je haar geföhnd en helemaal in het gewenste model gebracht. Bij de dameskapper kun je ook terecht als je een bijzonder feest hebt. De haarspecialisten meten je elk gewenst galakapsel aan, precies zoals jij dat voor ogen hebt. Na een bezoek aan de kapper voel jij je weer een heel ander mens. En ach, even geen mannenpraat om je heen is soms ook best wel eens lekker toch?

 

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *