Herenkapper
Kapsalon

De herenkapper

Het bezoeken van een kapper is noodzakelijk voor mannen. Je wilt er natuurlijk goed uitzien, want je eerste indruk geldt in veel gevallen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het haar een belangrijk onderdeel is van de uiterlijk van de man. Let dus goed op jouw kapsel en verzorg deze periodiek. Vrouwen hoeven slechts een keer in de twee a drie maanden naar de kapper te gaan, maar bij mannen is dit duidelijker anders. Als je de zijkanten goed opgeschoren wilt hebben met lagen, is het verstandig dat je om de week à twee weken naar de kapper gaat. Hieruit blijkt dat het haar van de mannen moeilijk te onderhouden is dan die van de vrouwen.

Het verven van het haar

Het verven van het haar onder jongens wordt ook steeds populairder. Dit is natuurlijk gek, want vroeger was dit echt not done, maar tegenwoordig zie je het steeds vaker. Zo kiezen sommige mannen ervoor om hun haren grijs te verven. Dit is natuurlijk niet iets wat iedereen staat en daarom is het goed om echt met de kapper in gesprek te gaan om te kijken of dit bij jou past. De kapper heeft jarenlange ervaring en weet hierdoor precies wat jou staat en niet. Het is ook aan te bevelen om een vaste kapper te hebben. Als je namelijk een vaste kapper hebt, weet je dat hij jouw haar kent en wat bij jou staat. Wat ook veel mensen doen, is de kapper overlaten wat er met het haar gebeurd. Hierbij is het wel belangrijk dat je jouw persoonlijke wensen vermeldt anders krijg je namelijk een kale kop terwijl je dit misschien niet wilt.

Kijk ook naar de laatste trends

Het is belangrijk dat je kijkt naar de laatste trends, want je wilt niet dat jouw haar niet voldoet aan de laatste trends. Het is bijvoorbeeld gek als je een kapsel hebt dat in 1900 in was, maar momenteel helemaal uit de mode is. Het is daarom belangrijk om je hierin te verdiepen. Mocht je dit zelf niet analyseren, dan is het verstandig om advies te vragen van de kapper, want hierdoor weet je dat de kapsel voldoet aan de laatste trends. Daarnaast kun je ook altijd naar de magazines bij de kapper kijken, want daar liggen veel bladen waar ook de laatste trends in zitten. Het advies blijft toch om in gesprek te gaan met jouw kapper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *