Barbershop
Kapsalon

Een echte barbershop laat alleen mannen toe

Een barbershop is eigenlijk een soort ‘schoonheidssalon’ voor mannen. Ze kunnen daar hun haren laten knippen, maar ook hun baarden laten trimmen.

Men’s only barbers

Men’s only barbers zijn barbershops die alleen mannen toelaten. Deze barbieren zijn gespecialiseerd in alleen het behandelen van mannen. Ze kunnen vaak heel goed knippen. Ze maken unieke kapsels, maar zijn ook echt goed in het trimmen van baarden.

Men’s only barbers zijn ingericht zoals mannen deze graag zien. Ze zijn vaak ingericht in een oude stijl. Dit komt omdat het ambachtelijk werk is. Daar hoort dus oude stijl bij. De meeste van deze zaken werken ook zonder afspraak. Dat lijkt misschien een beetje raar, want misschien heb je daar wel helemaal geen tijd voor. Maar het is belangrijk om te weten dat zo’n zaak heel anders werkt dan normale barbershops. Als je moet wachten, vind je dat helemaal niet erg. Door het interieur voelt het helemaal niet als een werkplaats. Je komt daar ontspannen zitten. Je kan daar koffie bestellen, maar je krijgt daar ook vaak zelfs bier of whisky. Dat is wel een heel lekker gevoel, want daardoor lijkt het op een soort café.

Wat kan je bij een barbershop doen?

Bij een barbershop kan je niet alleen een super gaaf kapsel laten knippen, maar kan je nog veel meer. Een baard is bij een barbershop niet gewoon een baard. Barbieren zijn dus gespecialiseerd in het model brengen van je baard. Dat is best gaaf, want daardoor krijg je echt een hele verzorgde en hippe look.

Bij een barbershop kan je nog veel laten doen dan alleen het knippen van je kapsel en baard. Als je echt verwend wil worden, kan je vaak een huidbehandeling laten doen. Hierdoor zullen je poriën dus worden gereinigd. Dat kan een heel fijn gevoel geven. Daarnaast is het ook heel gezond, want zo worden dichte poriën weer geopend en wordt je bloedsomloop bevorderd. In sommige video’s van barbershops op video’s zie je ook dat mannen worden onthaard. Dat gaat natuurlijk alleen met toestemming. Neusharen en oorharen kunnen dan worden verwijderd.

Waar kan je een barbershop vinden?

Een barbershop kan je bijna in elke stad vinden. Natuurlijk is de ene zaak de ander niet. Daarom is het aan te raden om eerst onderzoek te doen naar verschillende zaken. Misschien moet je voor een mooie ervaring wel een andere stad bezoeken. Vaak kom je hier wel achter door foto’s van de zaak en reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *