Gezichtsbehandeling
Beauty

Gezichtsbehandeling

Heerlijk, zo’n gezichtsbehandeling. Vrouwen en ondertussen ook steeds meer hippe mannen maken dankbaar gebruik van de kwaliteiten van de schoonheidsspecialiste. Overigens zijn er verschillende redenen om voor een gezichtsbehandeling te kiezen. De meest voorkomende reden is niets meer dan ontspanning, anderen bezoeken de schoonheidssalon vanwege huidverbetering. Voor die laatste groep is met name het diep reinigende effect van de behandeling belangrijk.

Huidtype voor de schoonheidssalon

Voor er daadwerkelijk behandeld wordt, zal de behandelende specialist door het stellen van vragen een beeld vormen van het huidtype. Zo weet de specialist welke producten wel en welke beslist niet gebruikt moeten worden. In negen van de tien gevallen start de behandeling met het reinigen van de huid. Eventueel kan er gekozen worden voor een dieptereiniging, zoals je toch al zelf bepaalt welke behandelingen uitgevoerd worden. Na die reiniging kan de huid bijvoorbeeld gemasseerd worden om de doorbloeding te stimuleren en kan een masker aangebracht worden. Welke behandelingen de specialist van de gezichtshuid uit zal voeren, bespreek je voor de behandeling. Overigens worden vaak ook een deel van de nek en soms zelfs de schouders meegenomen in de totale behandeling.

Oneffenheden weghalen door een gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling die je boekt vanwege huidverbetering is met name gericht op het diep reinigen van de huid. Eventuele oneffenheden kunnen van de huid worden verwijderd waarmee het voornaamste doel van het bezoek aan de salon al bereik is. Eventueel kan vervolgens nog een maskertje aangebracht worden. Overigens kan door een behandeling aan de gezichtshuid ook getracht worden de huid er jonger uit te laten zien. Dan zal de huid echter wel frequent behandeld moeten worden.

Haartjes worden gelaserd door een laser ontharen

Is je gezichtshuid gemasseerd en is het maskertje uitgewerkt, dan kunnen overtollige haartjes met behulp van een laser weggehaald worden of kan er geëpileerd worden. Met een speciale lamp worden alle haartjes opgespoord en vakkundig en voorgoed weg gelaserd. De meeste schoonheidsspecialisten voorzien de vrouwen in de stoel aan het einde van de behandeling op make-up. Daarna zit de behandeling er op en kunnen de vrouwen en de metromannen van deze wereld er weer even tegen.

Heerlijk rozig

Een grondige gezichtsbehandeling duurt doorgaans een uur. Over de kosten kan niets gezegd worden. Meestal kun je kiezen uit een aantal beschikbare pakketten. Het spreekt vanzelf dat een uitgebreider pakket je wat meer geld kost. Het zal de vrouwen en mannen echter een zorg zijn. Zij horen vaak niet eens wat er zoal aan hun huid gebeurt of nog gaat gebeuren. Zij zitten er ter ontspanning en worden gaandeweg de behandeling heerlijk rozig. Voor sommigen mensen is dat gevoel alleen al een reden om voor deze behandeling te kiezen.

Voor meer informatie klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *