Goede kapper
Kapsalon

Goede kapper

Wat jij een goede kapper vindt kan iemand anders een povere kapper vinden. Met andere woorden; een kapper is een kwestie van smaak. Van gevoel. Een kwestie van sfeer ook want je mag er toch gevoeglijk vanuit gaan dat elke kapper in staat is om op de juiste wijze je haar te knippen.

Kapper moet uitstekende service verlenen

Wat wel zeker is, is dat de kapper van nu nogal wat moet kunnen en een uitstekende service verlenen. De concurrentie in de kapperswereld is namelijk moordend en dus moet je als goede kapper ergens het verschil kunnen maken. Dat verschil hoeft niet eens in de kappers kwaliteiten te zitten maar kan net zo goed in de mate van gastvrijheid zitten. Of in de geboden service.

Op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het kappersvak

Een goede kapper is in elk geval in staat om zowel dames, heren als kinderen te knippen en is steeds op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het kappersvak. Zo kun je tegenwoordig met behulp van een tablet de klant al laten zien hoe een nieuw kapsel zou kunnen staan en worden klanten meer dan ooit in de watten gelegd.

Een kapper moet specialist in kleuren zijn

Zo worden eerst de haartjes gewassen voor er geknipt wordt, wordt na afloop een crème aangebracht en werken de meeste kappers met een klantenkaart die de nodige voordelen op kan leveren. Ook belangrijk om jezelf goede kapper te mogen noemen is zorgen dat je kleurspecialist bent. Zeker vrouwen willen tegenwoordig kleur in het haar en bij voorkeur zelfs verschillende kleuren.

Genoeg geduld om ook kinderen te knippen

Verder ben je een goede kapper als je alle mogelijke behandelingen aan kunt bieden, dus van highlights tot extensions en van knippen en snijden tot het aanmeten van een galakapsel voor op je bruiloft. Een goede kapper heeft het geduld om kinderen te knippen en biedt de klant comfortabele stoelen en beschikt over prima materiaal en moderne apparatuur.

Medewerkers hebben steevast een grote glimlach om het gezicht

Wachtende klanten wordt koffie aangeboden en er is voor die mensen altijd voldoende leesvoer. Uit de speakers klinkt altijd leuke muziek en de kappers hebben elke dag opnieuw een grote glimlach om de mond. En uiteraard kun je als moderne kapper ook de baard en de snor van de man perfect in vorm houden, want ook dat hoort tegenwoordig bij de veelzijdige werkzaamheden van de kapper anno 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *