Hair extenstions
Haar

Hair extensions populair of niet?

Hair extensions zijn simpel gezegd gewoon verlengstukjes voor je haar. Het zijn vlokken haar die van echt of nep haar kunnen bestaan die vervolgens als het ware aan het huidige haar geplakt worden. Mensen die hun haren te kort vinden of geen permanente verf willen maken vaak gebruik van extensions.

Verschillende extensions

De meeste bekende en ook de meest gebruikte extensions zijn wax- of keratine extensions. De extensions worden aan het huidige haar vastgemaakt door middel van speling met warmte. Het wordt gesmolten aan het haar door middel van een warmte connector of met behulp van geluidsgolven. De meeste wax-extensions worden gemaakt van menselijk haar.

Het gebruik van Remy-haar

Remy-haar is echt haar, haar dat met toestemming van een donor wordt geknipt of geschoren. Van dit losgekomen haar is het mogelijk om dit voor 100% te gebruiken voor hair extensions. De groei van het haar van de ontvanger moet ongeveer hetzelfde zijn als dat van de gever. Wanneer de staart niet goed is afgeschoren kunnen er haarschubben op komen, dit kan worden ontdaan door middel van een zuurbad. Dit wordt gedaan omdat er dan geen negatieve invloed kan plaatsvinden op het jaar van de komende drager. Wanneer de haarschubben niet (goed) verwijderd worden kunnen er haarschubben en/of klitvorming optreden bij de toekomstige drager.

Herkomst Remy-haar en hair extensions

Een groot gedeelte haar dat gebruikt gaat worden voor haar extensions komt uit India, het komt van tempels waar vrouwen een gedeelte van hun haar afstaan. Dit doen ze omdat ze geloven in karma. Dit gebeurt op vrijwillige basis maar wel vanuit overtuiging en het geloof in wie goed doet, wie goed ontmoet. Ook vinden de vrouwen dat ze weer rein zijn na het offeren van (een gedeelte van) hun haar. Het haar wordt door de tempels verkocht aan de VS, Italië en China en in deze landen wordt het verwerkt tot haar extensions.

Hairextensions supplier

Hair extensions zijn te verkrijgen in verschillende winkels maar natuurlijk ook bij de kapper, de kapper brengt de extensions aan op het haar. Extensions zijn verkrijgbaar bij een Hairextensions supplier. Bij een hair extension supplier zijn de extensions verkrijgbaar in veel kleuren en maten. Echter verkoopt een hair extension supplier niet alleen hair extensions maar ook attributen hiervoor en andere verschillende producten voor het haar.

Of hair extensions iets is voor jou is geheel eigen keuze, het is echter niet raar en wel enigszins populair. Als je het wil is het zeker gaaf om een keer gedaan te hebben en te beschikken over hair extensions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *