Mannen kapper
Kapsalon

Herenkapper

Vroeger had je nadrukkelijk een heren en een dameskapper. De kinderen? Die gingen vooral met moeder mee om hun haartjes te laten knippen. Tegenwoordig is de scheidslijn tussen een dames- en een herenkapper minder streng en kun je bij de gemiddelde salon zowel als man en als vrouw prima terecht.

Gastvrijheid is erg belangrijk

Ook bij de herenkapper van tegenwoordig speelt service en gastvrijheid een prominente rol. Omdat de concurrentie moordend is, moet elke herenkapper zich ergens onderscheiden. Dit kan door het vakwerk dat geleverd wordt, door de aantrekkelijke prijs maar ook door de service en gastvrijheid. Door de koffie die klaar staat en de muziek die uit de speakers klinkt.

Kiezen voor een kapper is een kwestie van gevoel

Uiteraard kom je echter om je haar te laten knippen of snijden. De goede herenkapper is steeds op de hoogte van de nieuwste kapsels en actuele ontwikkelingen binnen de kapperswereld. Met behulp van moderne technieken kan een nieuw kapsel uitgezocht worden en behalve knippen en snijden kan je haar bij de herenkapper gekleurd worden en zijn alle mogelijke andere behandelingen mogelijk. Een goede kapper kan feilloos uitvoeren wat jij in gedachten hebt. Is dat zo, dan blijf je vaak ook bij die kapper, want het kiezen voor een kapper is vaak een kwestie van gevoel.

Laat ook je baard en snor bijwerken

Bij de herenkapper wordt ook de baard en snor bijgeknipt of bij geschoren en wil jij eens met een vlijmscherp mesje super glad geschoren worden dan kan dat ook. Op die manier wordt een bezoek aan de kapper ook voor mannen steeds meer iets dat lijkt op een verwenmomentje. Behalve de behandelingen die uitgevoerd worden, krijg je daarnaast ook nog het beste advies bij de aanschaf van haarproducten voor zowel hoofdhaar als voor je baard. Op die manier houd jij je hoofd- en baardhaar steeds in perfecte conditie.

Zelfs de lectuur kan het verschil maken

Kappers kunnen zich ook onderscheiden bij de kassa, want door de grote concurrentie wordt er nogal eens gestunt met de prijzen. In vrijwel alle gevallen werken kappers tegenwoordig met een klantenkaart. Heb je die vol met stempels, dan krijg je bijvoorbeeld een gratis knipbeurt aangeboden of mag je een gratis product uitzoeken. In alles zal de herenkapper het de mannen naar de zin willen maken. Dit kan ook door de lectuur die in de wachtruimte beschikbaar is. Iets met auto’s, vrouwen en voetbal scoort altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *