Make-up

Kiezen voor permanente make-up

Permanente make-up, bestaat dat? Jazeker, Permanente make-up wordt ook wel PMU genoemd. Hierbij wordt er een lederhuid pigment ingebracht aan de huid. Je kunt het ongeveer vergelijken met tatoeëren, want de techniek is ongeveer hetzelfde. Om deze reden wordt het ook wel vaak cosmetische tatoeage genoemd. Veel mensen kiezen voor permanente make-up omdat het een perfecte vervanging is van veel soorten tijdelijke make-up. Je kunt hierbij denken aan het verduidelijken van de liplijn en het verduidelijken van de wenkbrauwen. Hiervoor heb je geen tijdelijke make-up meer nodig. Dit scheelt natuurlijk in verzorging, want je hoeft de wenkbrauwen en lippen niet meer te verzorgen, ideaal dus! Het is wel belangrijk dat je kiest voor een erkende permanent make-up specialist. Je wilt natuurlijk niet dat het scheef gezet wordt, want het eraf krijgen is enorm moeilijk. Kijk daarom goed naar een erkende artiest die dit voor jou kan bewerkstelligen.

Make-up

Huidverzorging blijft belangrijk

Natuurlijk breng je nog wel andere make-up aan tijdens je permanente make-up. Het is daarom belangrijk om regelmatig je gezicht goed te verzorgen. Make-up maakt je natuurlijk een stuk mooier, maar het is wel belangrijk dat je continue je gezicht blijft schoonmaken voor het slapen gaan. Make-up zorgt er namelijk voor dat jouw poriën met een laag bedekt worden. Tijdens het slapen is het de bedoeling dat deze poriën ademen. Als deze verstopt raken bestaat er dus een grote kans dat je puisten en andere onzuiverheden ontwikkeld. Dit wil je natuurlijk ten aller tijden voorkomen en het is daarom belangrijk dat je de huid goed verzorgd. Wellicht vraag je jezelf af of het gebruik van gezichtsverzorging niet de kwaliteit van de permanente make-up verslechtert. Dit is niet het geval! Op het internet kun je genoeg informatie vinden omtrent huidverzorging in combinatie met permanente make-up.

Verschillende type huidverzorging

Het gebruik van huidverzorging is voor elke type huid weer anders. Het is daarom aan te raden om naar een beauty specialist te gaan. De specialist zal jouw passend advies geven waardoor jij zeker weet dat je de juiste producten zult gebruiken. Je wilt immers niet producten gebruiken die niet voor jouw huid geschikt zijn. Daarnaast kun je ook altijd advies vragen omtrent de beste make-up producten. Hierbij kan je aangeven dat je op zoek bent naar natuurlijke producten ter bevordering van het milieu en jouw huid. Op basis van jouw wensen zal de medewerker met passende adviezen komen die aansluiten bij jouwe wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *