Permanente make-up
Make-up

Permanente make-up

Permanente make up is niets meer of minder dan het tatoeëren van eyeliner, wenkbrauwen of lippen. Het laten aanbrengen van permanente make up bespaart vooral tijd. Je kunt een kwartiertje langer blijven liggen omdat je je dus niet hoeft op te maken. Uiteraard zijn er meer redenen te bedenken waarom je voor permanente make-up zou kunnen kiezen.

Permanente make-up geeft je meer zelfvertrouwen

Zoals gezegd is tijdsbesparing de voornaamste reden om voor permanente make-up te kiezen. Alleen even een beetje mascara op in de ochtend en je kan de deur al uit. Wat een genot! Nog iets, permanente make-up zorgt voor meer zelfvertrouwen. Nu is het vaak zo dat als je even geen make-up op hebt, je je gewoon een soort van kaal voelt. Dat gevoel gaat weg als je voor permanente make-up kiest. Het zelfvertrouwen neemt daardoor toe en zo ineens loop je zomaar naar buiten, en dat zonder make-up.

Huilen mag en kan weer, zonder het uitlopen van je make-up

Groot voordeel van permanente make-up is natuurlijk ook dat het niet uitvoerbaar is. Het lijkt immers op een tatoeage, en die kun je niet uitvegen. Het feit dat je voor permanente make-up kiest betekent ook dat je eindelijk gewoon hard en ongestoord kunt en mag huilen, zonder dat je je zorgen maakt over het uitlopen van je make-up. Van huilen zie je helemaal niets met permanente make-up op je gezicht.

Benadruk de beste eigenschappen van je gezicht, verbeter imperfecties

Behalve ongestoord huilen kun je nu ook ongestoord sporten of onbezorgd de sauna in. En wat dacht je van zwemmen? Wat heerlijk dat je je niet steeds in moet houden en rekening moet houden met je make-up. Met permanente make-up kun je bovendien je beste eigenschappen van je gezicht benadrukken. Zijn je ogen prachtig blauw, laat dan juist je ogen benadrukken met permanente make-up. Met permanente make-up verbeter je ook imperfecties. Mist er iets in je wenkbrauwen vanwege een litteken? Permanente make-up biedt uitkomst, zoals het aan alle imperfecties iets kan doen.

Met permanente make-up bespaar je geld

Wat je zeker ook niet moet vergeten is dat permanente make-up geld bespaart, want anders schaf je toch om de drie maanden telkens weer nieuwe make-up aan en tel dat maar eens op jaarbasis bij elkaar op. Er zijn dus nogal wat voordelen om voor permanente make-up te kiezen. Mits je het uiteraard wel door een professional bij een schoonheidssalon aan laat brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *