Beauty

Wat je moet weten over wimperextensions

Wimperextensions

 

Ben je niet tevreden over je eigen wimpers? Vind je ze niet lang of vol genoeg? Lijkt geen enkele mascara ervoor te zorgen dat jouw wimpers het gewenste effect krijgen? Misschien zijn wimperextensions voor jou de oplossing. Maar wat moet je weten over wimperextensions voordat je eraan begint? We zetten de voordelen en de nadelen voor je op een rij.

 

Allereerst; hoe werkt het?

Jouw eigen wimpers worden altijd als basis genomen voor de wimperextensions. Het is dus afhankelijk van wat de natuurlijke staat is van jouw wimpers. Op basis daarvan wordt de lengte van de wimperextension bepaald. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de vorm van je ogen, naar de hoeveelheid make-up dat je draagt en naar je leeftijd. Je wilt natuurlijk wel dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

De extensions worden zo gezet dat er per wimper haar één extension op wordt gezet. Op deze manier worden jouw eigen wimpers verlengd en dit zorgt voor een natuurlijk effect. Wanneer je dus een wimper haar verliest, zorgt dit er niet direct voor dat er een gat in je wimpers ontstaat. Wel is het belangrijk om je wimpers om de twee a drie weken bij te laten vullen.

 

De voordelen

Er zijn enorm veel voordelen aan wimnperextensions. Zo heb je vanaf nu elk moment van de dag een prachtige oogopslag, zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent om je ogen op te maken. Je voelt de extensions niet zitten, want de haartjes zijn bijna gewichtloos. Dit is tegenstelling tot mascara. Dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken is ook een fijn voordeel; want wat is nu vervelender dan uitgelopen mascara? Uiteraard zijn er ook nadelen aan het gebruik van wimperextensions.

 

De nadelen

Wimperextensions zijn tijdelijk. Daarmee bedoelen we dat je het om de zoveel weken moet laten bijvullen. Je bent dus vanaf nu afhankelijk van de schoonheidsspecialiste voor een prachtige oogopslag. Niet alleen kost dit meer tijd, maar het kost je ook meer geld. Omdat de wimperextensions zijn vastgezet met een bepaalde soort olie, is het misschien noodzakelijk om je make-up producten aan te passen. Ook moet je gaan letten op je slaaphouding; op je rug slapen is ideaal, omdat er dan de minste kans bestaat dat je wimpers losraken. Daarnaast komt het ook af en toe voor dat klanten allergisch zijn voor de olie, waardoor er een oogontsteking kan ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *